Prima impresie a lui Daniel Stanciu despre noua conducere a “Șepcilor roșii”. “Sunt pregătiți cu un plan de relansare a clubului”

Prima impresie a lui Daniel Stanciu despre noua conducere a “Șepcilor roșii”. “Sunt pregătiți cu un plan de relansare a clubului”
| Foto: facebook.com/FCUCluj

Managerul sportiv al “studenților” a vorbit despre primele interacțiuni cu președintele Constantin Răduță și cu directorul executiv Ovidiu Blag, care își încep mandatul.

Daniel Stanciu susține că a avut o întâlnire cu noul președinte, Constantin Răduță, dar și cu directorul executiv, Ovidiu Blag, iar prima impresie este una pozitivă. Mai mult, managerul sportiv a vorbit despre o posibilă plecare, însă a transmis că va fi mereu fidel valorilor Universității Cluj.

”Am avut o întâlnire cu președintele Constantin Răduță și noul director executiv, Ovidiu Blag. Din discuțiile cu cei doi a reieșit că sunt pregătiți cu un plan de relansare a clubului către marea performanță. Dacă pe domnul Răduță îl știam de la ședințele Consiliului Director, l-am cunoscut pe Ovidiu Blag ca fiind bine ancorat în ecosistemul familiei „U”.

Cunoscând spiritul studenției el poate fi garantul viitoarelor performanțe atât de așteptate de marea masă a suporterilor alb-negru. În ceea ce mă privește, indiferent pe unde mă vor purta pașii, voi fi fidel pe viață principiilor onoare, respect și tradiție”, a spus Daniel Stanciu, pentru Liga2.ro.

Comenteaza