Prima mutare în conducere: Felix Grigore, director sportiv la “U”

Prima mutare în conducere: Felix Grigore, director sportiv la “U”
Universitatea a făcut primul transfer al verii, întărindu-se în compartimentul administrativ. Felix Grigore, omul care a făcut parte din proiectul “Unirea Urziceni, campioana României”, a dezvăluit ieri, la Digi Sport, că s-a înţeles cu Florian Walter pentru a ocupa funcţia de director sportiv.

Felix Grigore a făcut parte din stafful Urziceniului vreme de trei ani, timp în care echipa ialomiţeană a câştigat campionatul, s-a calificat în Liga Campionilor, unde a obţinut opt puncte, şi a jucat finala Cupei României. "Este un moment greu pentru Unirea Urziceni şi pentru mine. Viaţa merge înainte, pentru mine la «U» Cluj. Am avut o discuţie cu domnul Florian Walter, ne-am înţeles, iar asta face cât o semnătură. Este un proiect frumos acolo şi se vrea ce s-a vrut şi la Unirea Urziceni", a spus Felix Grigore, la Digi Sport.

Finanţatorul Universităţii, Florian Walter, a anunţat săptămâna trecută că vizează întărirea clubului inclusiv cu aducerea mai multor oameni în conducerea administrativă. Următoarea mişcare în acest sens este numirea, în mod oficial, a lui Gabriel Boştină în funcţia de vicepreşedinte, care urmează să se producă la începutul lunii iunie. Walter a dezvăluit că în sezonul viitor echipa va avea ca obiectiv câştigarea Cupei României şi ocuparea unuia dintre primele patru locuri în Liga I.

 

 

Comenteaza