Prima reacția a lui Alin Minteuan, după plecarea de la CFR Cluj: “E vorba de lipsă de respect”

Prima reacția a lui Alin Minteuan, după plecarea de la CFR Cluj: “E vorba de lipsă de respect”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Fostul jucător și antrenor al campioanei a părăsit trupa din Gruia după mai multe neînțelegeri financiare cu șefii “feroviarilor”.

Deși este unul dintre cei mai vechi angajați ai CFR-ului, Alin Minteuan s-a despărțit de formația de care și-a legat cea mai mare parte a carierei. Neînțelegerile dintre tehnician sunt de natură financiară, iar Minteuan a decis să povestească pe larg ceea ce s-a întâmplat în spatele ușilor închise din Gruia.

“Este vorba despre primele de joc începând din iulie 2019 și până acum. Am încasat doar două sau trei prime, nici nu mai știu exact. Dar nu asta contează. A existat o hârtie că ni se plătesc banii până la 15 februarie 2020, hârtie pe care eu am înregistrat-o la FRF. Bineînțeles că nu s-a întâmplat nimic pe 15 februarie, nici măcar nu s-a adus în discuție depășirea acelui termen. Nimeni nu ne-a spus nimic, deși au trecut lunile.

Eu nici măcar nu am sunat să-mi cer banii care mi se cuvin. Iar marți, 28 aprilie, am fost contactat telefonic, nici măcar chemat să discutăm față în față, cum e normal, pentru că oricum am fi păstrat distanța de doi metri, ca să și glumim… Aici e vorba de lipsă de respect! Mie îmi expiră contractul pe 30 iunie 2020

Mi s-a transmis că vor să-mi prelungească angajamentul, dar să fiu de acord cu o nouă dată pentru plata primelor, anume 31 decembrie 2020! Ăsta e șantaj, sincer acum! Adică îmi prelungești contractul dacă iar renunț la bani. Stabilim deci alte termene, eu nu-mi văd banii munciți, dar ne acoperim de hârtii ca să facem focul noaptea… Normal că nu am mai fost de acord.

Ce a urmat? Am fost atacat în presă, fără să apară cine face acele declarații, că „ăsta e marele clujean Minteuan”. Doar două persoane știau despre discuția avută marți: Dan Petrescu și avocatul Ioan Ivașcu. Deci cine a vorbit? Unul căra valize, ca să nu jignesc și să spun mai mult”, a spus Alin Minteuan pentru Fanatik.

Fostul mijlocaș a jucat în două perioade diferite în Gruia, iar după retragere a ocupat mai multe funcții în cadrul clubului, fiind pe rând secund, interimar la echipa de seniori și principal la echipa secundă.

Comenteaza