Prima reacție a lui Edi Iordănescu după umilința cu FCSB: „Ultimele evenimente din viața noastră ne-au afectat foarte mult”

Prima reacție a lui Edi Iordănescu după umilința cu FCSB: „Ultimele evenimente din viața noastră ne-au afectat foarte mult”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Antrenorul CFR-ului, Edi Iordănescu, a tras primele concluzii după înfrângerea usturătoare a „feroviarilor”, contra celor de la FCSB.

Campionii au avut mari probleme de lot înainte de această partidă. Atacanții Rondon, Debeljuh și Costache au fost depistați pozitiv cu COVID-19, iar Omrani s-a accidentat, astfel că Edi Iordănescu a fost nevoit să improvizeze.

„Este justă aprecierea, nu putem să dăm vina pe acel moment (n.r. - eliminarea lui Arlauskis). Sigur, jocul este construit din momente. La fel de adevărat este că noi veneam după patru meciuri fără gol primit. Latura mentală a fost foarte scăzută. Știu ce antrenez, s-a văzut azi că din punct de vedere mental am fost jos.

Ultimele evenimente din viața noastră ne-au afectat foarte mult. A trebuit să improvizăm foarte mult, a fost foarte multă teamă în grupă. Ne-au picat jucători care au fost decisivi, cu cifre importante. Ne-am pus speranțe că Omrani este în revenire de formă și am avut ghinionul ca acum două zile să cedeze la aproape ultimul moment din antrenament. A venit într-un moment extrem de greu pentru noi”, a delcarat Edi Iordănescu, potrivit Digisport.ro.

Formația condusă de Edi Iordănescu a fost învinsă de mare rivală, scor 3-0, vineri seara, în derby-ul primelor două clasate din Liga 1. 

Comenteaza