Prima reacție a lui Kevin Boli: “Am venit să lupt pentru titlu. Sper să câştigăm din nou”

Prima reacție a lui Kevin Boli: “Am venit să lupt pentru titlu. Sper să câştigăm din nou”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Apărătorul francez a revenit în Gruia după ce a părăsit formația clujeană în vară, pentru a semna cu chinezii de la Guizhou Zhicheng.

CFR Cluj a dat două lovituri importante pe piața transferurilor, în ultimele ore de mercato. “Feroviarii” au adus doi jucători care au mai îmbrăcat tricoul vișiniu, Kevin Boli și Cristi Bud. Împrumutul jucătorului francez este un indicator important în ceea ce privește și revenirea lui Dan Petrescu pe banca clujenilor. Fundașul a mai lucrat cu tehnicianul în Gruia, dar și la Guizhou. Boli a oferit și primele declarații, la revenire.

“Pentru mine este o şansă că am revenit la CFR. Am spus da, fără ezitare. Am urmărit ce se întâmplă în campionat cât timp am fost în China. Am urmărit CFR-ul. Şi FCSB, şi Craiova luptă pentru titlu. Va fi o luptă frumoasă. Sper să câştigăm din nou în acest sezon. Pentru asta am venit: să lupt pentru titlu. Sper să câştigăm din nou”, a declarat francezul, conform Telekom Sport.

Fundașul a vorbit și despre relația sa cu Petrescu și despre posibila revenirea a antrenorului la CFR. “El m-a adus aici, el m-a dus în China. Îl cunosc şi mă cunoaşte. Trebuie să întrebați clubul sau pe el, pentru că eu nu ştiu nimic”, a precizat Boli.

În vârstă de 27 de ani, Boli este dublu campion al României, cu Viitorul și cu CFR. În sezonul trecut, a bifat 14 prezențe în alb și vișiniu. De-a lungul carierei a mai evoluat la echipe ca Sedan (Franța) și Mouscron (Belgia).

Comenteaza