Prima reacție a lui Rădoi după aflarea adversarilor de la Olimpiadă: “Îmi doresc o medalie”

Prima reacție a lui Rădoi după aflarea adversarilor de la Olimpiadă: “Îmi doresc o medalie”
| Foto: frf.ro

Selecionerul a vorbit despre cei trei adversari pe care România îi va întâlni la competiția din Japonia.

România a avut noroc la tragerea la sorți a turneului final al Jocurilor Olimpice și va juca în cea mai facilă grupă a competiție, la prima vedere. Totuși, selecționerul Mirel Rădoi trage un semnal de alarmă în ceea ce privește adversarii de la Tokyo, Coreea de Sud, Honduras și Noua Zeelandă, însă recunoaște că țintește o medalie olimpică.

“La prima vedere, pare o grupă bună, dar imprevizibilă, pentru că nu cunoaștem competiția și presiunea care vine odată cu participarea la Jocurile Olimpice.

Coreea de Sud este câștigătoarea Cupei Asiei la nivel U23, cu victorii pe linie, Noua Zeelandă a marcat 33 de goluri în 5 meciuri la turneul de calificare, iar Honduras, care se află la a patra participare consecutivă la Jocurile Olimpice, a eliminat SUA în calificări. Nu mă aștept la meciuri ușoare, dar mergem cu aceeași încredere ca la Europeanul de tineret, fără să ne gândim că, după coeficient, am fost în ultima urnă valorică.

Am încredere că vom reuși o performanță importantă. Am spus-o și înainte de EURO 2019 că mergem la turneul final să facem viața grea oricărui adversar și să ne calificăm la Jocurile Olimpice. O spun și acum că îmi doresc o medalie olimpică. Sper că la momentul convocărilor să găsim înțelegere la cluburi și să avem la dispoziție un lot cât mai competitiv”, a declarat selecționerul.

Comenteaza