Prima reacție a Simonei Halep, după înfrângerea din finala Transylvania Open: „Anett, m-ai zdrobit!”

Prima reacție a Simonei Halep, după înfrângerea din finala Transylvania Open: „Anett, m-ai zdrobit!”
| Foto: Facebook.com/TransylvaniaOpen

Simona Halep a pierdut la Cluj finala turneului Transylvania Open, 2-6, 3-6 în fața lui Anett Kontaveitt, iar la final a oferit un discurs plin de fair play.

Tenismena româncă a recunoscut superioritatea jucătoarei din Estonia și a felicitat-o pentru performanța de la turneul din Cluj-Napoca.

„Anett, m-ai zdrobit! Acum ți s-au deschis porțile spre Turneul Campioanelor. Ai avut un an foarte bun și îți doresc succes. Dar bucură-te de această victorie, pentru că e o zi specială. Eu am avut o săptămână grea, a fost un an greu pentru mine și chiar nu mă așteptam să joc atât de bine în săptămâna asta. Dar acasă e bine, mă simt mereu bine aici.

E o plăcere să fiu aici, arată foarte bine turneul, e foarte buine organizatși va fi frumos și anii următori. Din păcate, nu a fost să fie pentru mine, dar Anett a fost prea bună azi. E o onoare și o plăcere să fiu aici în aceste zile dificile", a spus Simona Halep la final, potrivit digisport.ro.

Halep a avut un an plin și extrem de greu. Dacă accidentările au măcinat-o, ea a avut parte totuși și de un moment fericit, pentru că s-a căsătorit cu Toni Iuruc, căruia a ținut să-i transmită un mesaj direct de pe teren.

„Mulțumesc echipei mele, care a fost alături de mine și m-a susținut. Hai să continuăm să muncim și să mai avem parte de mai multe finale și titluri! Vreau să îi mulțumesc și soțului meu, îți mulțumesc că ești în viața mea și mulțumesc și familiei mele, care mă urmărește de acasă și sper să vă am în boxa mea la următorul turneu.

E trist fără spectatori, dar știu că ați fost la televizor și ne-ați susținut pe toate româncele de aici. Am simțit energia voastră și vă mulțumim. E o plăcere să joc aici, să fiu aici, la acest turneu, în țara noastră și de ce nu, să sperăm că voi mai juca finale aici și că voi câștiga trofee aici, acasă", a concluzionat Halep.

Pentru Kontaveit, Transylvania Open este al patrulea din acest an. De cealaltă parte, Simona Halep rămâne fără trofeu WTA din septembrie 2020, când s-a impus pe zgura de la Roma.

Comenteaza