Video Prima reacție din tabăra campioanei după tragerea la sorți din Conference League: "Soarta a decis să întâlnim cel mai puternic adversar"

Prima reacție din tabăra campioanei după tragerea la sorți din Conference League: "Soarta a decis să întâlnim cel mai puternic adversar"
| Foto: facebook.com/cfr1907

CFR Cluj va întâlni Lazio Roma în primăvara europeană, urmând să se dueleze cu italienii pentru un loc în optimile celei de-a treia competiții europene.

Președintele clubului din Gruia, Cristi Balaj, a oferit prima reacție din tabăra campioanei după tragerea la sorți a play-off-ului Conference League. Deși recunoaște că și-ar fi dorit un adversar mai facil, oficialul CFR-ului speră la un rezultat pozitiv.

"Soarta a decis să întâlnim cel mai puternic adversar, o echipă de tradiție. Ne bucurăm pentru suporterii noștri, vor avea ocazia să vadă la Cluj echipa de pe locul trei din Italia, un campionat extraordinar.

E o echipă de care suntem oarecum legați sufletește, avem un român care face în continuare istorie în Italia, Ștefan Radu. Sunt convins că va fi o dublă în care și noi vom avea șansele noastre. Am mai jucat împotriva acestei formații și am obținut o victorie la Cluj.

Meciul decisiv va fi la Cluj, e o șansă pentru noi și sunt convins că cei care vor veni să vadă meciul și orașul vor fi primiți cu brațele deschise. Pe teren, alături de suporterii noștri, vom fi o forță. Au demonstrat că sunt aproape de jucători în momentele importante", a declarat președintele clubului din Gruia pentru canalul de Youtube al campioanei.

Prima manșă a duelului dintre CFR Cluj și Lazio se va disputa în 16 februarie în capitala Italiei, în timp ce returul va avea loc în Gruia, în 23 februarie.

Comenteaza