Prima reacție din tabăra campioanei după tragerea la sorți din Liga Campionilor: “Ne dorim un parcurs cât mai lung”

Prima reacție din tabăra campioanei după tragerea la sorți din Liga Campionilor: “Ne dorim un parcurs cât mai lung”
| Foto: facebook.com/cfr1907

CFR Cluj va juca în primul tur prelininar al cele mai importante competiții europene împotriva campioanei Bosniei, Borac Banja Luka.

Campioana României și-a aflat prima adversara din cupele europene din sezonul următor. “Feroviarii” se vor dulea cu Borac Banja Luka, formația care a cucerit titlul în Bosnia Herzgovina, la doar două puncte în fața celor de la FK Sarajevo.

Oficialul campioanei, Marius Bilașco, a vorbit pe larg despre ceea ce îi așteaptă pe elevii lui Marius Șumudică în primul tur preliminar al Ligii Campionilor.

“Am stat cu emoții, să zic așa, pentru că orice tragere la sorți are istoria ei și ne-am fi dorit un adversar cât mai accesibil. Joci cu campioana Bosniei-Herțegovina. Acum, dacă a câștigat campionatul în țara lor, e cea mai bună echipă de acolo, așa trebuie să-i privim, deocamdată.

Poate să spună ceva acest lucru (n.r. faptul că lotul lor valorează 5,33 milioane de euro), dar, atunci când noi am avut rezultate extraordinare în Europa League și Champions League, asta nu a făcut diferența, deși lotul adversarelor noastre era mult mai bine cotat, decât al nostru.

Așa că, pentru noi, nu este un punct de referință acest aspect. Sunt doi jucători importanți acolo, pe care îi știm, cu experiență: Zakaric, care a jucat la Craiova, și Vranjes, care a jucat la Pandurii și la CFR Cluj. Suntem concentrați. În fotbal, nu există prea multă relaxare, pentru că atunci apar surprize.

Noi nu ne dorim acest lucru, ne dorim un parcurs cât mai lung și, bineînțeles, că toată energia și concentrarea noastră se va canaliza pe primul meci pe care îl vom avea”, a spus Marius Bilașco pentru Prosport.

Comenteaza