Prima reacție din tabăra CFR-ului, după înfrângerea cu Celtic: “Au fost mult mai motivaţi decât noi, nu ne-au dat nicio șansă”

Prima reacție din tabăra CFR-ului, după înfrângerea cu Celtic: “Au fost mult mai motivaţi decât noi, nu ne-au dat nicio șansă”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Campioana României a fost învinsă în Scoția, scor 2-0, după un meci în care Camora&Co. nu au putut repeta performanța din urmă cu două luni când obțineau un succes la Glasgow.

Deși porneau cu speranțe mari și din postura de lideri al grupei E a Europa League, clujenii au suferit o înfrângere în Scoția. Elevii lui Dan Petrescu au părut depășiți în multe momente de joc, iar adversarul a fost unul superior la toate capitolele. Celtic și-a dorit o revanșă în fața formației care a eliminate-o din Liga Campionilor, iar scoțienii au obținut victoria pe care o așteptau.

Bogdan Mara a oferit primele declarații după eșecul de la Glasgow. “Eram convinşi că Celtic era dornică de revanşă, că va fi extrem de motivată. Poate în primul meci nu ne-au luat în calcul şi nu au considerat că nu suntem un adversar pe măsură. Au fost mult mai motivaţi decât noi şi au făcut un meci mult mai bun, nu ne-au dat nicio şansă. Noi am reuşit să facem o minune atunci. Un meci extraordinar al nostru, nişte reuşite senzaţionale

Din păcate, au mai existat câteva cazuri, nu ştiu din ce cauză. Au fost doi jucători şi din staff-ul tehnic cu mici probleme, dar Dan a avut cea mai mare problemă. Totuşi, lipsa lui de la antrenamente şi nefiind în starea cea mai bună cred că a afectat puţin şi jucătorii”, a spus directorul sportiv al CFR-ului pentru Telekom Sport.

Comenteaza