Prima reacție din tabăra CFR-ului după tragerea la sorți din Europa League: “E o grupă dificilă, nu ne doream să cădem cu Celtic”

Prima reacție din tabăra CFR-ului după tragerea la sorți din Europa League: “E o grupă dificilă, nu ne doream să cădem cu Celtic”

Campionii îi vor întâlni din nou pe scoțieni, dar vor da și peste Lazio și Rennes, formații din cele mai puternice campionate de pe continent.

CFR Cluj va avea parte de o serie de adverari puternici în grupele Europa League. Dacă pe scoțienii de la Celtic i-au învins și i-au eliminat din Liga Campionilor, “feroviarii” vor avea o misiune mai dificilă cu Lazio și Rennes. Prima reacție din tabăra formației din Gruia nu a întârziat să apară, iar Marius Bilașco a avut doar cuvinte de laudă despre adversarii CFR-ului din Grupa E.

“E o grupă dificilă, pentru că sunt multe echipe puternice angrenate în această competiţie şi practic era imposibil să nu dai peste echipe care au câştigat acest trofeu, deţinătoare de trofee Europa League sau Champions League. Deci clar, anul acesta echipele care sunt în Europa League sunt mai puternice faţă de anii precedenţi. Noi avem o misiune dificilă, pentru că întâlnim echipe puternice din cele trei campionate, practic în Top 5 al Europei.

Sincer, nu ne doream să cădem cu Celtic, dar până la urmă, aşa a fost să fie. Suntem în grupă cu ei, va trebui să jucăm de două ori cu ei, ne cunoaştem, ne ştim avantajele pe care le avem unii faţă de ceilalţi, ştim şi minusurile, aşa că practic nu e o necunoscută nici pentru ei, nici pentru noi

Mie întotdeauna mi-e frică de echipe care-şi păstrează acelaşi lot, care sunt într-adevăr o echipă omogenă, care au jucat mult timp împreună, cum e la Lazio. Campionatul Franţei este unul care are un anumit nivel. Este un campionat care se joacă în forţă, foarte bine, în viteză. Deci e clar că au mai mari avantaje în comparaţie cu liga noastră. Toate trei echipele pe care le vom întâlni sunt la un nivel destul de ridicat”, a declarat Bilașco pentru Telekom Sport.

Comenteaza