Prima reacție din tabăra CFR-ului în legătură cu transferul lui Rusescu: “E concurenţă mare la echipă”

Prima reacție din tabăra CFR-ului în legătură cu transferul lui Rusescu: “E concurenţă mare la echipă”
| Foto: digisport.ro

Oficialul campioanei, Marius Bilașco, a vorbit despre zvonurile lansate de Mihai Stoica, manager general al FCSB, în legătură cu un posibil transfer al fostului internațional.

Finalul de campionat duce tensiunea la cote maxime, iar rivalele la titlu au mutat războiul din teren pe ecranele televizoarelor sau pe rețelele de socializare. Stoica l-a acuzat pe Raul Rusescu de non-combat în fața CFR-ului și a susținut că atacantul ar fi semnat o înțelegere cu “feroviarii”. Totuși, Bilașco a dezmințit această informație și a exclus posibilitatea unui transfer al veteranului de la Clinceni.

“Trebuie să găsim un echilibru, să nu aruncăm cu vorbe. În primul rând că-i faci rău jucătorului; nu-i uşor nici pentru Rusescu să audă asemenea lucruri. Nu a existat nicio discuţie de transferul lui. Avem trei atacanţi în lot şi jucăm cu unul. E o concurenţă mare la echipă … De ce să mai duci încă un atacant?

Am înţeles că e război… Ăsta a fost mesajul, că e război. Dar nu ştiu ce înseamnă războiul asta, că nu avem arme, nu avem bombe. Ar trebui să se hotărască. Nu vreau să comentez ce spune Mihai Stoica. Nu e cazul, e prea mult. Etapa asta a fost cea mai elocventă.

Ambele echipe aveau nevoie de puncte. Toată lumea ne acuza că noi la Sepsi am câştigat în trecut. Dar noi am câştigat cu 1-0, extrem de greu. Nu poţi să arunci nişte vorbe fără să vezi ce s-a întâmplat cu exactitate. Şi noi am putea să aruncăm vorbe la victoria FCSB-ului de la Botoşani”, a spus Bilașco, la Look Sport.

Comenteaza