Prima reacție din tabăra Universității Cluj despre posibila plecare a lui Tamaș: “S-a format o relație specială, nu cred că banii ar putea să facă diferența”

Prima reacție din tabăra Universității Cluj despre posibila plecare a lui Tamaș: “S-a format o relație specială, nu cred că banii ar putea să facă diferența”
| Foto: FC Universitatea Cluj

Experimentatul fundaș este dorit în Liga 1 de FC Voluntari, însă oficialii “Șepcilor roșii” sunt convinși ca fotbalistul va rămâne alături de formația condusă de Costel Enache.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

Transferat surprinzător la începutul sezonului, Gabi Tamaș a impresionat în prima parte a stagiunii în tricoul Universității Cluj. Stopperul și-a demonstrat calitățile de lider și faptul că poate juca fără probleme la un nivel superior eșalonului secund.

Recent, Ioan Andone, președintele lui FC Voluntari a vorbit despre interesul clubului ilfovean pentru Tamaș. Cu toate că o revenire în Liga 1 ar putea fi tentantă pentru jucător, oficialul “Șepcilor roșii”, Daniel Stanciu, susține că s-a creat o relație specială între fotbalist și Universitatea Cluj.

“Tentantă e orice ofertă bună care vine pentru un jucător, dar cred că între Gabi Tamaș și Universitatea Cluj s-a format o relație specială. A surprins când a venit la Cluj. Ne dorim cu toții să ducem acest club în Liga 1. Ambiția asta e ceva special, nu cred că banii ar putea să facă diferența, cel putin în acest moment.

El are o relație bună cu Bogdan Andone, cu Ioan Andone, cu Bogdan Bălănescu, dar sunt convins că va rămâne la U Cluj, el e pionul principal al acestei echipe. Contează foarte mult ce face pe teren și în afara lui”, a declarat Daniel Stanciu la Digisport.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza