Primarul Boc: „Erik Lincar va rămâne în istoria Clujului” / Mesaj pentru jucători: „Ardeți pentru acest suflet care este «U». Orașul este în spatele vostru”

Primarul Boc: „Erik Lincar va rămâne în istoria Clujului” / Mesaj pentru jucători: „Ardeți pentru acest suflet care este «U». Orașul este în spatele vostru”
| Foto: FC Universitatea Cluj

Emil Boc a ținut să-i mulțumească fostului antrenor al „studenților” Erik Lincar, cel care a readus clubul clujean pe prima scenă a fotbalului românesc după 7 ani de zile.

Primarul municipiului Cluj-Napoca a declarat, joi dimineață, că nu e treaba sa cine va fi numit antrenor la Universitatea Cluj (Eugen Neagoe va fi prezentat oficial în cursul zilei de astăzi - n.red.) și că nu a avut legătura nici cu venirea sau cu plecarea lui Erik Lincar, decizia aparținând clubului.

Avem nevoie să dăm încredere acestei echipe. Mulțumim domnului Lincar pentru ce a făcut pentru clujeni. Va rămâne în istoria Clujului ca un om care a dus, după mulți ani, U Cluj în liga națională. A fost în cele mai grele momente alături de noi. A jucat de la egal la egal cu FCSB și cu Craiova, a demonstrat că se poate cu această echipă. 

Eu le transmit jucătorilor un singur mesaj, pe care l-am transmis și înaintea meciului cu Dinamo. Nimeni nu vă cere decât să dați tot ce puteți voi pentru acest suflet care este U. Pe teren să vedem că ardeți pentru U. Rezultatul poate fi pozitiv sau negativ, iar nimeni nu vă va critica dacă a văzut că pe teren ați dat tot ce ați putut voi.

Dacă dați tot ce puteți voi, Clujul vă va fi recunoscător. Aveți de apărat un blazon nu de ieri, nu de astăzi, ci de peste 100 de ani. Aveți această obligație morală de a vă reprezenta și a avea o continuitate între trecut și a fi puntea către viitor. Această echipă are capacitatea meargă mai departe și să iasă din situația nefastă pe care o avem”, a afirmat Emil Boc, la un post de radio local.

Edilul Clujului se arată convins că echipa are potențialul să „meargă mai departe” și să „revină la meciurile cu care am fost obișnuiți”.

Comenteaza