Video Foto Primarul Clujului, șef de galerie în Cehia

Primarul Clujului, șef de galerie în Cehia
Primarul Clujului, șef de galerie în Cehia
Primarul Clujului, șef de galerie în Cehia
Primarul Clujului, șef de galerie în Cehia

Emil Boc, edilul Clujului, s-a deplasat la Ostrava pentru a susține formația feminină de tenis de câmp a României în meciul de Fed Cup cu campioana mondială, Cehia. 

Boc a apărut în tribună îmbrăcat într-un tricou al naționalei, cu un fular tricolor și a bătut la tobă, fiind acompaniat de ceilalți suporteri ai României. Alături de primarul Clujului și de soția sa, Oana, în galeria României se află mai mulți funcționari ai primăriei, printre care Marcel Bonțidean, șeful Poliției Locale, Iulia Perșa, șeful biroului mass-media, sau Diana Apan, șef serviciu strategii de marketing.

De asemenea, în numeroasa galerie a naționalei a putut fi zărit și Attila Verdes ("Hiena") unul dintre liderii galeriei Universității Cluj, angajat al Sălii Polivalente, care întreține ritmul. În fața tribunei "tricolore" a fost amplasat un banner pe care scria "Cluj-Napoca susține echipa de Fed Cup a României".

Sâmbătă au loc întâlnirile Mihaela Buzărnescu - Karolina Pliskova și Simona Halep - Katerina Siniakova.

"Cehia este o echipă foarte puternică, a câştigat de atâtea ori trofeul Fed Cup. Aşa că nu va fi uşor deloc, însă în 2016 consider că am fost foarte aproape să le învingem. Aşa că eu spun că există o şansă în plus faţă de data trecută. Suprafaţa nu e deloc uşoară, dar pentru toată lumea este la fel. Deja m-am obişnuit cu ea. Important e să ne concentrăm pe fiecare meci, iar la final să câştigăm", a spus Simona Halep, după tragerea la sorți.

CEHIA - ROMÂNIA

Ziua I, 9 februarie, ora 14:00
Karolina PLISKOVA - Mihaela BUZĂRNESCU, Katerina SINIAKOVA - Simona HALEP

Ziua a II-a, 10 februarie, ora 14:00
Karolina PLISKOVA - Simona HALEP, Katerina SINIAKOVA - Mihaela BUZĂRNESCU, Barbora KREJCIKOVA/ Katerina SINIAKOVA - Irina-Camelia BEGU/ Monica NICULESCU

Comenteaza