Video Primarul nu se grăbește cu investiția turcească la "U" Cluj: "Dacă se demonstrează că putem colabora, trecem și la nivelul următor"

Primarul nu se grăbește cu investiția turcească la "U" Cluj: "Dacă se demonstrează că putem colabora, trecem și la nivelul următor"
| Foto: ZIUA de Cluj

Emil Boc își dorește ca asocierea cu grupul de oameni de afaceri din Turcia interesați de club să fie făcută pas cu pas.

Cunoscând problemele din fotbalul românesc legate de investitori fantomă, care pot duce la dispariția unor echipe, primarul nu se grăbește în ceea ce îi privește pe turcii interesați să preia Universitatea Cluj.

Boc a recunoscut negocierile, însă a anunțat că îi așteaptă pe cei interesați mai întâi într-o asociere cu actuala formulă în care se află clubul și mai apoi ar putea fi vorba de o preluare a formației.

"M-am întâlnit cu reprezentanții acestui concern, serios de altfel. Le-am explicat că noi nu suntem în criză de timp. Prima condiție e aceea că echipa nu se vinde de pe o zi pe alta.

Trebuie să vedem dacă cei care doresc sunt cu adevărat serioși și asta se va materializa prin participarea în actuala formulă. Dacă atunci se confirmă, putem trece la nivelul următor. Nu batem azi palma vindem, iar ei pleacă a treia zi și noi rămânem cum a fost în anii anteriori.

Suntem deschiși la investitori. Păreau oameni serioși, cu expertiză, oameni care au făcut lucruri la viața lor, inclusiv în domeniul fotbalistic.

Mi-am arătat deschiderea, dar reflectați pentru a veni în actuala formulă. Dacă se demonstrează că putem colabora, trecem și la nivelul următor. Urmează să vedem care e răspunsul lor", a declarat primarul la ZIUA Live.

Comenteaza