Primele declarații ale lui Manea, după transferul la FCSB: “Va fi interesant să mă aflu acum în postura de adversar al CFR-ului”

Primele declarații ale lui Manea, după transferul la FCSB: “Va fi interesant să mă aflu acum în postura de adversar al CFR-ului”

Fundașul dreapta a ajuns sub formă de împrumut la formația din capitală, după ce în ultimele două sezoane a câștigat două titluri de campion alături de “feroviari”.

Ultima zi a perioadei de transferuri a adus o mutare cel puțin interesantă. Cristian Manea a acceptat să revină în România, dar nu la CFR, unde a activat în ultimii doi ani, ci la FCSB. Fundașul lateral va deveni cel mai bine plătit fotbalist din Liga 1, iar transferul său la formația roș-albastră ar putea deveni unul definitiv, dacă bucureștenii activează clauza de cumpărare.

Manea a oferit primele declarații în calitate de jucător al formației din capitală. “FCSB a fost şi va rămâne una dintre echipele favorite ale fotbalului românesc. Este o onoare să activez la o echipă de renume, care este importantă atât prin performanţă, cât şi prin longevitate. Decizia de a alege FCSB a fost una uşor de luat, pentru că mi-a pus în perspectivă mai multe aspecte, obiectivele echipei sunt clare: lupta pentru primul loc, pentru cupă şi sunt sigur că vom face performanţă împreună”, a spus fundașul pentru Prosport.

Tânărul jucător a vorbit și despre întâlnirea cu foștii colegi. “Va fi interesant să mă aflu acum în postura de adversar, pentru că CFR este echipa cu care am câştigat campionatul, iar prieteniile şi relaţiile construite de-a lungul anilor vor rămâne aproape de sufletul meu. Dar acum fiecare dintre noi vom lăsa prieteniile la marginea terenului şi vom juca pentru echipa noastră”, a declarat Cristi Manea.

Comenteaza