Primele declarații ale lui Marius Baciu, după ce a fost eliberat: “Am fost într-o situaţie pur şi simplu jenantă”

Primele declarații ale lui Marius Baciu, după ce a fost eliberat: “Am fost într-o situaţie pur şi simplu jenantă”
| Foto: prosport.ro

Antrenorul celor de la Turris Turnu Măgurele, următoarea adversară a Universității Cluj în Liga a 2-a, susține că este nevinovat, iar motivul pentru care a fost dus la Parchet este unul jenant.

Imediat după ce formația sa a reușit să întoarcă scorul la Snagov și să se impună cu 3-2, Marius Baciu a fost reținut. Antrenorul a fost luat direct din vestiar de către trupele speciale DIAS. Deși inițial se credea că tehnicianul este implicat într-un dosar de evaziune fiscală, motivul reținerii sale este altul. Baciu este acuzat că ar fi luat mită în perioada în care activa la Daco-Getica pentru a favoriza un fotbalist.

“Am fost într-o situaţie pur şi simplu jenantă. Chiar nu credeam că pot să fiu învinuit pentru asemenea lucruri. M-a reclamat un părinte de la Daco-Getica că aş fi luat eu bani şi nu l-am băgat pe fii-su. Pur şi simplu am rămas cu gura căscată! Aş vrea să vedeţi şi persoana care m-a reclamat şi să trageţi concluziile! Mai multe va spune domnul avocat. Sunt şocat şi de ce s-a scris. Eu sunt contra pariurilor. Nu am intrat niciodată într-o casă de pariuri.

Toată situaţia a fost nemulţumirea unui părinte de la Daco-Getică, cu nemulţumiri, cu ameninţări. Mie mi s-a întâmplat lucrul acesta, nu am negat. Eu vă spun că am fost şi sunt părinte de copil şi am investit într-o şcoală de fotbal şi nu mi-am favorizat copilul meu. Chiar am avut probleme din cauza investiţiilor pe care le-am făcut. Să ajung să fiu învinuit că am luat bani de la el şi nu am băgat copilul lor. Aşa să le ajute Dumnezeu la fiecare.

M-a speriat foarte tare situaţia, normal, când nu ştii despre ce e vorba. Vlad (n.r. - avocatul) m-a atenţionat să nu fac nicio mişcare până nu vorbesc cu el. Mai mult a durat până a venit Vlad. Declaraţia a fost o jumătate de oră. Nici cei de la Parchet nu se aşteptau să se ajungă la aşa ceva, s-au comportat extraordinar cu mine, eu am fost comunicativ, le-am explicat ce s-a întâmplat, le-am spus adevărul. Eu sunt un om corect în orice privinţă.

Eu n-am putut să mă bucur de rezultatul meciului. Pentru mine a fost ceva… Am medicamentele în buzunar. M-au luat pe nepusă masă, nici nu au spus despre ce e vorba, poţi să cazi jos să mori! Te poţi aştepta la orice, că nu ştiam despre ce e vorba. Eu sunt corect şi lumea fotbalului mă cunoaşte. Să mi se aducă asemenea acuzaţii, e jenant”, a declarat Marius Baciu, la ieșirea de la audieri, conform Prosport. 

Comenteaza