Video Primele declarații ale lui Rodriguez, din postura de jucător al CFR-ului: “A fost ușoară alegerea, n-am stat pe gânduri înainte să semnez”

Primele declarații ale lui Rodriguez, din postura de jucător al CFR-ului: “A fost ușoară alegerea, n-am stat pe gânduri înainte să semnez”
| Foto: captura video

Mijlocașul de 31 de ani sosit de la FC Botoșani a oferit primele impresii după ce a acceptat oferta campioanei ultimelor patru ediții din Liga 1.

Considerat ca fiind printre cei mai buni mijlocași din prima ligă, Jonathan Rodriguez a plecat după patru ani de la FC Botoșani și a acceptat oferta CFR-ului. Argentinianul se declară încântat de alegerea facută și speră să joace în Liga Campionilor alături de “feroviari”.

“Sunt foarte fericit, este, pentru mine, cea mai mare performanță. Sper să ajut echipa să câștige în continuare. A fost ușoară alegerea, CFR a câștigat campionatul patru ani la rând, n-am stat pe gânduri înainte să semnez. Din prima am spus <<da>>.

Sper să mă adaptez repede la club, pentru că este o schimbare foarte mare pentru mine, pentru familia mea. Nu știu multe despre oraș, am stat doar la Botoșani, era departe Clujul. Dar știu că e un oraș foarte frumos. Sper ca suporterii să fie alături de noi, sper să ne calificăm în grupele Ligii Campionilor”, a spus Rodriguez.

În vârstă de 31 de ani, mijlocașul a sosit în 2017 în România, a evoluat în 117 partide în Liga 1, a înscris 8 goluri, reușind să ofere și 15 pase decisive.

Comenteaza