Primele declarații ale lui Srdjan Luchin după transferul la “U” Cluj: “Voi face tot posibilul să ajut echipa și sper să ajungem în Liga 1”

Primele declarații ale lui Srdjan Luchin după transferul la “U” Cluj: “Voi face tot posibilul să ajut echipa și sper să ajungem în Liga 1”
| Foto: FC Universitatea Cluj

Experimentatul stopperul timițorean sosește din Liga 1, de la AFC Hermannstadt și își dorește să revină în primul eșalon alături de “studenți”.

Universitatea Cluj a suplinit repede pierderea lui Artur Crăciun și a obținut semnătura lui Srdjan Luchin. Fundașul în vârstă de 34 de ani a evoluat ultima dată pentru Hermannstadt, în prima ligă. În plus, de-a lungul carierei, stopperul și-a trecut în CV echipe importante din fotbalul românesc precum Dinamo, FCSB și CFR Cluj.

În palmaresul său se află două titluri în Liga 1, trei Cupe ale României și o Supercupă a României. După transferul la Universitatea Cluj, Luchin susține că își dorește să revină în prima ligă alături de “Șepcile roșii”.

“Am decis să vin aici după o discuție pe care am avut-o cu Daniel Stanciu și cu Adi Falub. Sunt fericit că am ajuns la una din echipele de tradiție ale României. Voi face tot posibilul să ajut echipa și sper să ajungem în Liga 1.

Trebuie să fim conștienți că acest lucru nu este ușor, însă dacă vom munci și vom da totul pe teren mai mult ca sigur acest vis al nostru și al suporterilor va deveni realitate”, a declarat Luchin.

Comenteaza