Primele impresii ale lui Golofca, după transferul la CFR Cluj: “Mă simt extraordinar, aștept să joc mai mult și să ajut echipa”

Primele impresii ale lui Golofca, după transferul la CFR Cluj: “Mă simt extraordinar, aștept să joc mai mult și să ajut echipa”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Mijlocașul e încântat de posibilitatea de a evolua pentru campioana României și își dorește cât mai multe trofee alături de formația din Gruia.

Transferurile pe axa Botoșani-Cluj au devenit din ce în ce mai frecvente. După ce mutările lui Mihai Bordeianu și Andrei Burcă s-au dovedit a fi de succes, Dan Petrescu și-a îndreptat din nou atenția spre formația din nordul Moldoveni. Ultimul jucător sosit de la Botoșani în Gruia, Cătălin Golofca, e încântat de posibilitatea de a evolua pentru formația campioană.

Mijlocașul a oferit primele impresii după transfer. “M-am adaptat foarte bine, mă simt extraordinar. Aștept să joc mai mult și să ajut echipa. Ne așteaptă un meci greu la București, dar noi suntem pregătiți, ne-am antrenat bine și vom merge să luăm toate cele trei puncte. Eu sunt mai motivat, aștept meciul, sper să joc. Nu aș vrea să vorbesc despre FCSB, trecutul  meu nu mai contează. Vreau să îmi fac treaba cât mai bine aici la CFR și să câștig trofee”, a declarat Golofca.

Fotbalistul a vorbit și despre duelul cu FCSB, fosta sa formație. “Trebuie să rămânem concentrați, FCSB e un adversar bun și trebuie să câștigăm acest meci. Dacă vom pierde se va șterge cu buretele meciul cu Lazio. Avem un grup foarte unit, niște băieți extraordinari și cred că grupul câștigă meciuri. CFR e campioana României, avem un lot numeros, jucători de mare valoare, concurență mare, dar concurența e benefică”, a precizat mijlocașul.

Jocul dintre CFR Cluj și FCSB se va disputa duminică, de la ora 20:30, pe National Arena.

Comenteaza