Primele plecări după promovare. “U” Cluj s-a despărțit de patru jucători

Primele plecări după promovare. “U” Cluj s-a despărțit de patru jucători
| Foto: FC Universitatea Cluj

Clubul clujean a anunțat încetarea colaborării cu patru dintre fotbaliștii care au contribuit la revenirea în prima ligă.

“FC Universitatea Cluj a ajuns la un acord privind încetarea colaborării cu patru dintre jucătorii care au făcut parte din lotul condus de Erik Lincar în sezon 2021/2022.

Clubul nostru se desparte de Sergio Ribeiro, Marius Ciobanu, Valentin Alexandru și Roberto Alarcon.

Ajuns pe Cluj Arena în vara lui 2020 de la Oliveirnse, Sergio Ribeiro a jucat în 23 de partide în acest sezon, dintre care 15 ca titular. Portughezul a înscris de trei ori în partidele cu Politehnica Timișoara (3-0), FK Csikszereda (1-3) și Dacia Unirea Brăila (3-0). În cei doi ani petrecuți la ”U”, Ribeiro are în total 43 de meciuri și 11 goluri marcate.

Marius Ciobanu a fost transferat de clubul nostru la începutul sezonului 2021 – 2022. Acesta a fost utilizat de Erik Lincar în 18 meciuri, în nouă fiind titular.

Valentin Alexandru a semnat cu FC Universitatea Cluj în vara anului trecut. Vârful de atac a jucat în 12 meciuri, dintre care șapte ca titular, reușind să marcheze de trei ori.

Spaniolul Roberto Alarcon a ajuns la ”U” la începutul acestui sezon. Fundașul dreapta iberic a bifat nouă jocuri în tricoul lui ”U”, fiind titular în cinci partide.

Le mulțumim tuturor pentru munca depusă la “U”, pentru contribuția adusă la promovarea în Liga 1 și le dorim mult succes în viitor”, a transmis clubul clujean pe site-ul oficial

Primele plecări după promovare. “U” Cluj s-a despărțit de patru jucători

Comenteaza