Primele reacții din conducerea CFR-ului. Principalul acționar a clarificat situația clubului din Gruia

Primele reacții din conducerea CFR-ului. Principalul acționar a clarificat situația clubului din Gruia
| Foto: foto gsp.ro

Clujenii trec prin cea mai proastă perioadă a sezonului, atât din punct de vedere sportiv, cât și la nivel administrativ, unde se duce un război la nivel înalt.

Deși lucrurile au mers bine la CFR după instalarea lui Conceicao, acum echipa a ratat unul dintre cele mai importante obiective ale sezonlui, după ce au fost umiliți de Dudelange în Europa League și au ajuns la trei înfrângeri consecutive în toate competițiile. În plus, există din ce în ce mai multe informații conform cărora clubul din Gruia trece prin probleme financiare, după ce Nelu Varga, omul care susținea echipa s-ar fi retras.

Patronul din acte al CFR-ului, Marian Băgăcean a explicat cum stau lucrurile la formația campioană. “Este adevărat că au fost două partide dezamăgitoare pentru noi cu Dudelange, dar înfrângerea cu Viitorul a fost un accident, am luat goluri după minutul 85. Am avut azi o discuție cu toți jucătorii la antrenament și au spus că vor să strângem rândurile și să cucerim titlul de campioni.

Este aceeași echipă, dar îmbunătățită. Nu sunt datorii la echipă, toți sunt plătiți la zi. Este adevărat că ne propusesem și bugetasem pentru grupele Europa League. Dar nu sunt probleme financiare la CFR. Toni Conceicao este antrenorul echipei, nu am vorbit cu altcineva și nu vrem să mai înlocuim antrenorii de pe o zi pe alta. Asta nu ar face bine echipei. Conceicao pregătește meciul cu Steaua. Nu depinde rămânerea lui de rezultatul cu Steaua.

Neluțu Varga ne-a ajutat cu bani la început, ne cunoaștem din copilărie, am fost colegi de școală generală. La CFR suntem mai mulți acționari și nu sunt probleme financiare”, a declarat Băgăcean, conform GSP.

Comenteaza