Primul amical al verii pentru "U". Clubul dă credit tinerilor

Primul amical al verii pentru
Universitatea Cluj a disputat, miercuri, prima partidă de verificare în vederea noului sezon. Reconstrucția este cuvântul de ordine la "U", așa că "Șepcile roșii" se vor baza pe jucători crescuți în propria pepinieră. "Studenții" au pierdut la limită disputa cu Unirea Jucu, scor 1-2.

"U" a avut un start bun. Mijlocașul Cătălin Tarcea a reușit să înscrie golul de 1-0 în minutul 10. Dar formația din Jucu a izbutit să întoarcă rezultatul într-un timp destul de scurt. Alex Pop a restabilit egalitatea de pe tabelă în minutul 31. 5 minute mai târziu, Marius Ionescu a stabilit scorul final al confruntării, 2-1 pentru Unirea Jucu.

Cu toate că au pierdut primul amical al verii, noua generație a "Șepcilor roșii" începe să prindă contur. Pe banca Universității a stat antrenorul de la U19, Călin Sălăgean.

"Echipa care a evoluat astăzi este cea care a obținut locul 3 pe țară în Liga Elitelor. Din vechea gardă au mai rămas Tarcea și Darius Hâmpea. La cât ne-am antrenat, pot spune că sunt mulțumit de prestația băieților. Am avut două săptămâni de pregătire fizică. Având în vedere toate aceste aspecte, ne-am comportat destul de bine o repriză. În actul secund, am avut copii cu 2-3 ani mai mici. E vorba de jucători născuți în 1999 și 2000", a afirmat acesta.

"Toți jucătorii din lot provin de la centrul de copii și juniori al clubului. Speranțe sunt, vom vedea la urmă ce iese", a mai spus Sălăgean.

Dan Laurențiu este una dintre promisiunile "studenților" pentru viitor.

"Adversarii au fost foarte puternici azi. Ei au început pregătirea mult mai repede față de noi. Dar cred că ne-am descurcat destul de bine la nivelul la care ne aflăm momentan. Când o să jucăm următorul amical, cu siguranță vom avea o prestație diferită. Vom avea timp să ne punem la punct și cu pregătirea fizică. O să fim pregătiți pentru noul sezon cât de curând", a specificat jucătorul din banda dreaptă a apărării clujene.

Tehnicianul echipei din Jucu, Alpar Meszaros, a schimbat la rândul său întregul "11" după pauză. În echipă s-a aflat și mijlocașul Claudiu Rogozan. Acesta a a prins câteva meciuri în primul eșalon pe când juca la Gloria Bistrița.

La amicalul cu Unirea Jucu disputat pe terenul CMC au asistat circa 100 spectatori. Printre ei s-a aflat și fostul antrenor al Universității, Marius Popescu, dar și doi dintre membrii ,consiliului director de la "U", Radu Constantea, reprezentantul Primăriei Cluj, și Cosmin Irimieș, reprezentantul UBB.

"U" Cluj - Unirea Jucu 1-2 (1-2)

Au marcat: Cătălin Tarcea (min. 10)/ Alex Pop (min. 31), Marius Ionescu (min. 36)

Formula "studenților" din prima repriză: Pop Rareș - Petrișor, Morar, Nistor, Manu - Fodor, Tarcea, Hațegan - Bercea, Arman (Adrian Pintea), Darius Hâmpea

Echipa din repriza a doua: Tudose - Dan Laurențiu, Chindriș, Irimie, Berci - Chifu, Pașca - Szekely, Moșuți - Alex Băican - Pop Adrian

 

Etichete
Comenteaza