Foto Primul antrenament al anului la “U” Cluj. “Studenții” încep pregătirile cu un singur gând: Liga 1 în anul Centenarului

Primul antrenament al anului la “U” Cluj. “Studenții” încep pregătirile cu un singur gând: Liga 1 în anul Centenarului
Poza noua 10.01.2019
Poza noua 10.01.2019
Poza noua 10.01.2019
Poza noua 10.01.2019
Poza noua 10.01.2019
Poza noua 10.01.2019
Poza noua 10.01.2019
Poza noua 10.01.2019
Poza noua 10.01.2019
Poza noua 10.01.2019
Poza noua 10.01.2019
Poza noua 10.01.2019

Clujenii s-au pregătit pentru prima dată în 2019, sub comanda noilor antrenori, Bogdan Lobonț și Adrian Iencsi.

După mai bine de o lună de pauză, fotbaliștii Universității Cluj au reluat pregătirile înaintea părții a doua din liga secundă. Jucătorii s-au pregătit sub supravegherea noului staff tehnic, condus de Lobonț și Iencsi. Singurul absent motivat a fost Laszlo Sepsi, iar la ședința de pregătire s-au aflat și câteva noutăți, printre care și fiul lui Daniel Prodan, Răzvan.

Adrian Iencsi s-a declarat încântat de oportunitatea de a antrena echipa clujeană. “Unviersitatea Cluj e o nouă provocare în cariera mea, e un club de mare tradiție, un club diferit, la cer mi-am dorit să ajung. Bogdan Lobonț mi-a fost coleg atât la Rapid cât și la echipa națională, e unul dintre cei mai buni prieteni ai mei și am hotărât să îi fiu alături în noul său drum și sperăm să avem performanțe. Când antrenam la Jucu, am simțit spiritul Universității Cluj, un club cu suporteri adevărați. 

Promovarea este obiectivul nostru, locul Universității Cluj este în Liga 1. Sperăm să reușim acest lucru și să ne luptăm cu marile puteri ale fotbalului românesc. Știu ce înseamnă o echipă cu suporteri, dar unde nu există presiune înseamnă că nu există valoare. Nu ne gândim neapărat la anul centenar, deși ar fi cu atât mai bine să promovăm. Băiatul lui Daniel Prodan se antrenează cu noi, e foarte tânăr, are un fizic de invidiat și o mentalitate foarte bună. Sperăm să ne fie de ajutor”,  a spus Iencsi.

Octavian Abrudan a vorbit despre obiectivele formației în noul an. “Ne dorim să continuăm parcursul bun pe care l-am avut în ultima parte a anului trecut. Cred că dacă vom reuși să ne îmbunătățim jocul, vom reuși și să obținem ceea ce ne dorim. Sper să fim cât se poate de determinați, să fim la capacitate maximă la fiecare meci. Noi avem un teren sintetic destul de bun, vom merge în cantonament, îmbinăm vremea din România cu căldura din alte țări. Bogdan Lobonț ne-a transmis să încercăm să progresăm și să încercăm să fim mai buni”, a precizat fundașul.

Dorin Goga a discutat, la rândul său, despre șansle la promvare ale clujenilor. “Antrenamentul de azi a mers bine, am avut entuziasm, mai puțin la alergări. Trebuie să ne pregătim cât mai bine și vom fi răsplătiți în campionat. Cantonamentele nu sunt cea mai plăcută parte a fotbalului, dar trebuie să le facem. Nu suntem principalii favoriți, suntem pe locul patru. Trebuie să creștem de la un antrenament la altul. Cred că și celelalte echipe s-au întârit, însă important e ceea ce facem noi”, a declarat atacantul.

Tot astăzi Universitatea Cluj a anunțat că a ajuns la un acord cu Daniel Pârvulescu, fotbalist legitimat la Pandurii Târgu Jiu. Contractul cu jucătorul ce a marcat 12 goluri în actualul sezon al Ligii a 2-a va intra în vigoare de la 1 iulie.

 

Comenteaza