Primul antrenor care spune pas ofertei din partea campioanei: “N-aş accepta să merg la CFR Cluj”

Primul antrenor care spune pas ofertei din partea campioanei: “N-aş accepta să merg la CFR Cluj”
| Foto: foto facebook.com/cfr1907

Deși era considerat unul dintre principalii favoriți să preia banca tehnică a clujenilor, Ionel Ganea nu își dorește să antreneze în Gruia.

După o serie de trei înfrângeri consecutive și o eliminarea umilitoare din Europa League, poziția lui Conceicao se clatină serios. Tehnicianul portughez e pe făraș la CFR Cluj, iar șefii din Gruia au mai multe variante de înlocuitor. Primul nume vehiculat ca favorit să preia campioana a fost Ionel Ganea, care a fost prezent la mai multe meciuri ale “feroviarilor” din acest sezon. Totuși, fostul atacant refuză din start orice colaborare cu echipa clujeană.

Ganea a explicat motivele pentru care nu își dorește postul de antrenor în Gruia. “Am fost la Cluj în calitate de invitat, n-am avut nicio discuţie pe tema eventualei mele veniri acolo. Cred că cel mai în măsură să decidă soarta clubului e patronul echipei. Ca antrenor în acest moment eu n-aş accepta să merg la CFR Cluj. Nu am discutat nimic cu cei de la Cluj. Sunt alţi antrenori care sunt interesaţi de postul de antrenor la CFR”, a declarat fostul internațional pentru Pro X.

Pe lângă Ganea, CFR îl mai are pe listă pe Jose Maqueda, fost secund la Real Madrid și jucător la gruparea “blanco”.

Comenteaza