Primul derby al sezonului pentru “U” Cluj. “Studenții” joacă în “Trivale” împotriva lui FC Argeș

Primul derby al sezonului pentru “U” Cluj. “Studenții” joacă în “Trivale” împotriva lui FC Argeș
| Foto: Cristian Cosma / fcuniversitateacluj.ro

În runda cu numărul trei, elevii lui Cristi Dulca vor evolua la Pitești, împotriva unei formații care le-a pus probleme în sezonul trecut și care, în acest an, își propune promovarea.

Victoria cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu a mai refăcut moralul “Șepcilor roșii”, moral afectat serios după debutul de sezon. Acum, pe clujeni îi așteaptă prima înfruntare importantă a stagiunii, o deplasare la PItești pentru duelul cu FC Argeș. Formația pregătită de Nicolae Dică și-a rezolvat problemele administrative și a obținut dreptul de a promova.

Înfruntarea este cu atât mai importantă cu cât, o înfrângere ar putea însemna distanțarea față de plutonul fruntaș condus de UTA. Ambele echipe, atât “U” Cluj, cât și FC Argeș au început sezonul cu un eșec și o victorie. Piteștenii au cedat surpinzător în fața Ripensiei (2-1) în prima etapă, în timp ce în runda cu numărul doi au trecut fără probleme de Sportul Snagov (3-0).

Gazdele din “Trivale” pornesc cu un oarecare avantaj moral în fața “studenților”, datorită partidelor din sezonul trecut. În jocul disputat la PItești, FC Argeș a învins cu 2-1 și a prelungit o serie neagră de rezultate în deplasare pentru “U” Cluj în startul stagiunii 2018-2019. În retur, “Șepcile roșii” se aflau încă în lupta pentru promovare, dar o remiză alba împotriva piteștenilor le-a pus o piedică serioasă.

Duelul pentru promovare dintre Universitatea Cluj și FC Argeș se va disputa sâmbâtâ, 17 august, de la ora 15:30.

Comenteaza