Primul episod al sezonului din Derby-ul Ardealului. Dusko Vujosevic: “Este un meci care nu are favorită”

Primul episod al sezonului din Derby-ul Ardealului. Dusko Vujosevic: “Este un meci care nu are favorită”
| Foto: u-bt.ro

U-BT și CSU Sibiu se întâlnesc pentru prima dată într-un meci oficial în noul sezon, iar clujenii par să fie avantajați de forma bună din startul stagiunii.

Formația pregătită de Dusko Vujosevic și Mihai Silvășan a început în forță noul sezon și a câștigat toate meciurile pe care le-a disputat, indiferent de competiție. Mai mult, în ultimele 10, “studenții” au învins campioanele din Suedia, România și Bulgaria. De cealaltă parte, CSU Sibiu a avut un start anevoios, cu câteva rezultate negative, atât în campionat, cât și în FIBA Europe Cup. Totuși, atmosfera de derby ar putea reduce din diferența dintre cele două formații.

“Știu despre rivalitatea mare dintre U-BT și Sibiu. Acest meci este un mare derby în baschetul românesc. Sibiu are o echipă foarte bună, o echipă puternică din punct de vedere fizic, cu foarte multe recuperări ofensive. În același timp, tehnica individuală a jucătorilor este una foarte bună. Este un meci care nu are favorită. Scopul nostru este, bineînțeles, să câștigăm”, a declarant Dusko Vujosevic.

Partida dintre U-BT Cluj și CSU Sibiu se va disputa astăzi, de la ora 18:30, în Sala Polivalentă.

Comenteaza