Primul jucător din Bundesliga depistat cu coronavirus mărturisește: "În acel moment, mi-a fost cu adevărat frică prima dată"

Primul jucător din Bundesliga depistat cu coronavirus mărturisește: "În acel moment, mi-a fost cu adevărat frică prima dată"
| Foto: DPA

Luca Kilian, Fundaşul echipei Paderborn, primul jucător din Bundesliga depistat cu COVID-19, a povestit experienţa avută cu boala.

"A început la 10 martie, cu o mică iritare a gâtului. A doua zi m-a durut capul, dar am continuat să mă antrenez. La 12 martie, am avut primele bufeuri şi o zi mai târziu febra a devenit puternică. Febră şi un tremurat puternic. În acel moment, mi-a fost cu adevărat frică prima dată. A fost nevoie de patru zile pentru ca febra să scadă şi, din acel moment, zi de zi am fost mai bine", a declarat Kilian, pentru publicaţia Westfalen-Blatt, citată de lequipe.fr și preluată de News.ro.

El a făcut un apel pentru respectarea deciziilor luate de autorităţi, în contextul pandemiei de coronavirus.

"Pot acum să împărtăşesc experienţa mea: sunt sportiv şi în formă, dar a trebuit să lupt din greu contra virusului. Pentru cei cu altă patologie, asta le poate pune viaţa în pericol", a precizat Luca.

Kilian nu a fost spitalizat deoarece mama lui este infirmieră şi a putut să se ocupe de el, izolându-l la domiciliu.

Comenteaza