Primul nume mare care refuză CFR în nou eră Petrescu: “Cuvântul dat este mai important decât faima, banii, trofeele”

Primul nume mare care refuză CFR în nou eră Petrescu: “Cuvântul dat este mai important decât faima, banii, trofeele”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Unul dintre oamenii doriți în conducerea clubului clujean de Nelu Varga a anunțat că va continua alături de actuala sa formație, în ciuda interesului campioanei.

Deși a fost dorit de CFR Cluj pentru postul vacant de președinte, Dani Coman a ales să continue în Liga a 2-a, la Hermannstadt, formație cu care a semnat o înțelegere înainte de startul sezonului. Fostul internațional a transmis un mesaj prin care le mulțumește “feroviarilor” pentru interes și își explică decizia de a rămâne la Sibiu.

“Vreau să le mulțumesc celor de la CFR Cluj pentru propunerea făcută, mai ales că vine din partea unui club care domină fotbalul românesc de ani buni și este singurul care ne mai reprezintă și în acest sezon în Europa. Foarte probabil aș fi mers la fosta și următoarea campioană a Ligii I, dar am ales să nu părăsesc proiectul început la Sibiu, din câteva motive pe care vreau să le explic în continuare.

Am promis celor de la FCH, la instalare, că-mi asum proiectul promovării, iar cuvântul dat domnilor Ștefan Băcilă, Claudiu Rotar și Ciprian Fulea a fost decisiv în alegerea făcută în prezent. Cuvântul dat este mai important decât faima, banii, trofeele, de cele mai multe ori, deși, repet, provocarea de a lucra la clubul momentului în fotbalul românesc este chiar una <<greu de nerefuzat>>.

Fără a spune cuvinte mari, am simțit că cei de aici chiar doresc ca eu să rămân, am simțit emoția colegilor din club, atunci când au apărut știri despre posibila mea plecare și am decis că este important să le confirm încrederea acordată.

Și-au pus speranțe în mine pentru bunul mers al acestui proiect și nu era momentul să plec după doar câteva luni, când de abia începem să punem bazele construcției. Am format această echipă alături de managerul sportiv, Radu Neguț, cel care din aceeași funcție a promovat în Liga 1 cu această echipă  în 2018, alături de care îmi doresc să lucrez și să facem performanță. Există o coeziune între patronat, conducere, staff tehnic și jucători, s-a format un grup bun aici și dorința mea este de a continua munca începută”, a declarat Coman pentru site-ul oficial al echipei din Liga a 2-a.

Comenteaza