Primul pas spre titlu pentru CFR. Campioana a câștigat a treia oară consecutiv cu Sepsi Sfântu Gheorghe

Primul pas spre titlu pentru CFR. Campioana a câștigat a treia oară consecutiv cu Sepsi Sfântu Gheorghe
| Foto: facebook.com/cfr1907

“Feroviarii” s-au impus din nou în fața formației conduse de Eugen Neagoe și au obținut primele trei puncte în play-off-ul Ligii 1.

Jucătorii nici nu au apucat să își ocupe bine pozițiile în teren, că Țucudean a și deschis scorul în Gruia, în urma unei acțiuni frumoase de atac a clujenilor. După aproape un sfert de oră de joc, Manea a fost aproape de a majora diferența, dar execuția sa acorbatică a trecut pe lângă poartă. Partida s-a echilibrat treptat și s-a transformat într-o bătălie pentru centrul terenului. Singura ocazie a oaspeților a venit la șutul lui Sato, care a fost scos de Arlauskis. Astfel, scorul pauzei a fost 1-0.

Actul secund a început cu un șoc în Gruia, după ce Vașvari a restabilit egalitate, la cinci minute de la reluare. Tabela s-a modificat din nou după aproape o oră de joc, când Djokovic i-a readus pe clujeni în avantaj. Totuși, “feroviarii” au avut emoții pentru victorie, după ce Culio a fost eliminat în minutul 70, pentru al doilea galben. În cele din urmă, minutele de prelungire au adus un nou gol pentru formația lui Minteuan, marcat de căpitanul Deac, din penalty-ul obținut de Omrani. Astfel, CFR s-a impus cu 3-1 și a obținut primele trei puncte în play-off.

Echipe de start:

CFR Cluj: Arlauskis – Manea, Mureșan, Lang, Camora – Djokovic (Hoban ’81), Bordeianu (Boli ’90), Culio – Deac, Țucudean (Ioniță ’68), Omrani

Sepsi: Niczuly – Rudol, Viera, Jovanovic, Sato – Velev, Vașvari (Hadnagy ‘78) – Gabriel, Flores, Ștefan (Hamed ‘65) - Tandia

Următorul meci pentru clujeni va fi în deplasare împotriva Viitorului. Partida se va disputa sâmbătă, 16 martie. 

Comenteaza