Primul succes în deplasare pentru “U” Cluj. Adrian Falub: “Nu pot decât să îmi felicit jucătorii”

Primul succes în deplasare pentru “U” Cluj. Adrian Falub: “Nu pot decât să îmi felicit jucătorii”
| Foto: foto Cristian Cosma / fcuniversitateacluj.ro

Clujenii s-au impus la malul mării, pe terenul Farului, scor 3-0, deși au evoluat cu un om în minus încă din minutul 35.

După o serie de trei înfrângeri și o remiză pe teren strain, în sfârșit a venit și primul succes pentru Universitatea pe teren străin în acest sezon. Goga, Ursu și Florescu au fost cei care au înscris pentru o victorie pe care “Șepcile roșii” o așteptau de multă vreme.

Antrenorul Adrian Falub și-a felicitat jucătorii la finalul partidei. “Este o victorie meritată. Era necesară în condiţiile în care am avut probleme în ultimul meci de acasă. Am întâlnit o echipă care a avut entuziasm, a început bine jocul, dar noi am controlat foarte bine partida din punct de vedere tactic.

Nu pot decât să îmi felicit jucătorii, care, după un drum lung şi un rezultat de egalitate la Cluj, etapa trecută, au obţinut un succes care ne menţine în lupta pentru promovare. Ne vom bate până la final”, a declarat tehnicianul.

Clujenii au urcat pe locul al șaselea în clasament, cu 20 de puncte, la patru de primul loc ce asigură promovarea directă. Următorul meci pentru Universitatea Cluj va fi sâmbătă, de la ora 20:30, pe Cluj Arena, împotriva “lanternei roșii” Dacia Unirea Brăila.

Comenteaza