Primul transfer al iernii la echipa de handbal feminin. ”U” Cluj a luat o jucătoare de 17 ani

Primul transfer al iernii la echipa de handbal feminin. ”U” Cluj a luat o jucătoare de 17 ani
Universitatea Cluj a realizat prima achiziție pentru returul Ligii Naționale de handbal feminin. Echipa antrenată de Alin Bondar s-a înțeles cu interul dreapta Miruna Pica, în vârstă de 17 ani.

Tânăra jucătoare a semnat pe cinci sezoane cu formația clujeană, potrivit u-cluj.ro. Miruna Pica vine de la Corona Brașov, echipa pe care a pregătit-o și actualul tehnician de pe banca Universității, Alin Bondar.

"U" Cluj a terminat pe locul 13 turul de campionat, cu doar 5 puncte. Obiectivul "studentelor" pentru acest sezon este menținerea în prima ligă.

"Avem un buget foarte mic și, cu toate acestea, ne batem cu echipe foarte mari și încercăm să ne ținem aproape. Când ai un buget de 4-5 ori mai mic decât al altor echipe, este foarte greu. Dar avem un antrenor tânăr, o echipă tânără, se muncește serios și nu cred că vom retrograda. Echipa va fi pe locurile 8-9. Mai sunt încă foarte multe meciuri, vin o mulțime de echipe la noi acasă pe care le vom bate gen Slobozia, Galați și Slatina. Cu siguranță acele meciuri vor fi câștigate de noi și vom crește mult în clasament", a declarat președintele Clubului Sportiv Universitatea Cluj, Ovidiu Vasu, în direct la Realitatea FM Cluj.

Comenteaza