Primul transfer important al iernii. Un tânăr jucător al CFR-ului ajunge la o fostă adversară din cupele europene

Primul transfer important al iernii. Un tânăr jucător al CFR-ului ajunge la o fostă adversară din cupele europene
| Foto: facebook.com/cfr1907

Unul dintre cei mai promițători fotbaliști ai formației din Gruia va ajunge la o echipă cu care "feroviarii" s-au duelat recent.

Ajuns în martie 2022 la CFR Cluj, Emmanuel Yeboah a avut o ascensiune rapidă și a devenit titular de drept la începutul actualului sezon. Ghanezul a impresionat atât în Superligă, cât și în cupele europene, iar o fostă adversară a "feroviarilor" a pus ochii pe el.

Este vorba despre Slavia Praga, formație învinsă de CFR Cluj în două rânduri în grupele Conference League, care îl va transfera pe Yeboah, în perioada de mercato ce stă să înceapă, anunță ghanasoccernet.com.

Jucătorul de 19 ani își va scurta vacanța în țara natală și va călători spre capitala Cehiei, unde urmează să semneze contractul cu noul său club.

Folosit în special în flancul drept al ofensivei în actuala stagiune, Emmanuel Yeboah a strâns 29 de partide în toate competițiile, reușind să marcheze de 3 ori și să ofere două pase decisive.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza