Decizia patronului de la CFR Cluj surprinde. Varga le închide gura celor care s-au bucurat de problemele financiare ale clubului

Decizia patronului de la CFR Cluj surprinde. Varga le închide gura celor care s-au bucurat de problemele financiare ale clubului
| Foto: colaj - fanatik.ro

S-a vorbit mult despre datoriile CFR-ului şi chiar s-a pomenit despre faliment, însă transferurile jucătorilor valoroşi din perioada de mercato au umplut conturile clubului din Gruia, iar patronul CFR-ului, Ioan Varga, ar fi luat recent o decizie surprinzătoare.

După șapte etape, CFR Cluj se află pe locul trei în SuperLigă, cu 13 puncte acumulate, dar și cu un joc mai puțin disputat, iar veştile bune ale ardelenilor nu vin doar din teren. Şi partea financiară intră pe făgaşul normal. 

Dacă în ultimii ani întârzierile salariale ale jucătorilor de la CFR Cluj erau la ordinea zilei, acum bugetul echipei este unul stabil, iar fotbaliștii echipei sunt cu remunerațiile la zi.

Jucătorii grupării din Gruia au aflat că vor încasa salariile mult mai devreme decât era stabilit inițial, a transmis Spotmedia.

Patronul din Gruia, Ioan Varga ar fi luat acum decizia de a le plăti jucătorilor de la CFR Cluj salariile în avans, pentru a le arăta acestora că există stabilitate financiară la club, mai ales după milioanele de euro încasate în urma transferurilor de la club.

 

Comenteaza