Probleme cu licențierea la CFR Cluj. Trupa din Gruia, datoare față de trei oameni din staff-ul lui Dan Petrescu

Probleme cu licențierea la CFR Cluj. Trupa din Gruia, datoare față de trei oameni din staff-ul lui Dan Petrescu
| Foto: facebook.com/cfr1907

Campioana riscă să nu primească licența pentru sezonul viitor din cauza restanțelor financiare pe care le are față de trei foști angajați.

Deși Dan Petrescu împreună cu staff-ul său au plecat la începutul lunii decembrie din Gruia, trei secunzi ai tehnicianului nu și-au primit încă banii promiși de “feroviari”. Valeriu Bordeanu, Costin Curelea și Bogdan Aldea ar avea de primit fiecare câte 30.000 de euro din partea CFR-ului.

”Sunt foarte dezamăgit! Nu mă așteptam la un astfel de tratament, mai ales că am stat mai bine de trei ani la CFR Cluj. Au fost situații în care am suplinit și funcția de antrenor principal, așa cum s-a întâmplat pe finalul sezonului trecut. Sunt datorii din luna septembrie.

Atunci au zis să înțelegem situația, mai ales că am vorbit cu Marian Copilu. Așa că am făcut un act prin care am fost de acord să amânăm plata până la 20 decembrie, dar nici acest termen nu s-a respectat. Voi depune memoriu la Comisia de Licențiere! Nu am crezut că se va ajunge aici”, a spus Bordeanu, potrivit Digisport.

Oficialii din Gruia ar încerca să profite de o derogare a Federației Române de Fotbal, care permite ca 15% din datoriile față de angajați să fie amânate și să nu conteze în dosarul de licențiere.

Comenteaza