Probleme cu viza pentru Seck. Ce se va întâmpla cu ”perla” lui ”U” Cluj

Probleme cu viza pentru Seck. Ce se va întâmpla cu ”perla” lui ”U” Cluj
”U” Cluj nu se va putea baza în perioada următoare pe atacantul Baba Ndaw Seck (21 ani). Fotbalistul senegalez are o problemă cu viza.

UPDATE 19:30: ”Lui Seck i-a expirat viza, acum e în Italia. Nu ne-am hotărât încă dacă o să-l păstrăm. Așteptăm să se termine campionatul și apoi vom lua o decizie. Depinde ce vom mai aduce, vedem ce spune și antrenorul. Eu sunt mulțumit de cum a jucat până acum. E un fotbalist talentat, combinativ”, a spus managerul sportiv al ”studenților”, Ioan Ovidiu Sabău, pentru ZIUA de CLUJ.

Jucătorului de 21 ani i-a expirat permisul de ședere în Europa și a plecat în Italia, la consulatul Senegalului din Roma.

"Seck este în Italia, pentru a-și reface permisul de ședere în Europa. E o chestie de ordin legal. După aceea, vedem cum rezolvăm și situația contractuală. Nu cunosc foarte bine situațiile astea, nu știu cât va dura. El are statut de extracomunitar. Are nevoie de acest permis, altfel primește interdicție", ne-a declarat antrenorul Universității Cluj, Marius Popescu.

Baba Ndaw Seck a evoluat ultima dată pentru "U" Cluj pe 13 mai, în victoria 12-0 cu Industria Sârmei Câmpia Turzii. În meciul respectiv, atacantul senegalez a marcat un gol.

Seck a sosit la Cluj la finalul lunii februarie, fiind adus în probe de managerul sportiv al clubului, Ioan Ovidiu Sabău. Ulterior, fotbalistul senegalez a fost și legitimat. El a debutat oficial în tricoul "Șepcilor roșii" pe 25 martie, în partida cu Someșul Gilău, scor 11-0, în care a reușit o dublă. Seck a evoluat ultima dată la Brescia, în Italia.

4 goluri a marcat Seck pentru "U" Cluj. Este singurul fotbalist străin din lotul ”studenților”.

Comenteaza