Probleme financiare serioase la CFR Cluj: “Le lipsesc câteva milioane bune”

Probleme financiare serioase la CFR Cluj: “Le lipsesc câteva milioane bune”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Clujenii ar putea pierde licența pentru participarea în cupele europene, din cauza datoriilor pe care le au. 

Deși au câștigat titlul în urmă cu un sezon, iar în actuala stagiune au intrat de pe primul loc în play-off, “feroviarii” au probleme financiare din ce în ce mai serioase. Echipa clujeană este nevoită să se auto-finanțeze, iar ratarea calificării în grupele cupelor europene a afectat bugetul formației. Chiar revenirea lui Dan Petrescu a fost oprită de problemele financiare, după ce antrenorul a cerut un salariu prea mare și dorea ca jucătorii să fie plătiți la zi.

Din cauza datoriilor, “feroviarii” ar putea pierde și licența pentru participarea în cupele europene. “CFR are o problemă serioasă pentru că ei au investit ca să iasă din insolvenţă, au investit pentru a face lot de jucători şi nu s-au calificat nici măcar in Europa League şi le lipesc câteva milioane bune”, declară o sursă din Federație, pentru Telekom Sport.

Clujenii se află încă sub legea insolvenței, care prevede că orice datorie acumulată în cinci ani după ieșirea din insolvență, poate duce direct la faliment, dacă este cerut de către creditor. Aceasta ar fi cea mai complicat scenariu pentru formația din Gruia.

 

Comenteaza