Probleme la CFR Cluj. Dan Petrescu, din ce în ce mai aproape de plecarea din Gruia

Probleme la CFR Cluj. Dan Petrescu, din ce în ce mai aproape de plecarea din Gruia
| Foto: facebook.com/cfr1907

Antrenorul campioanei e tentat să părăsească clubul clujean și ar putea fi o soluție și pentru echipa națională a României.

Deși conduce clasamentul din Liga 1 și e la doar un punct de primăvara europeană, Dan Petrescu își dorește să plece de la CFR Cluj. Potrivit GSP, tehnicianul formației din Gruia și-a delegat agentul să îi caute un nou angajament. Petrescu ar putea reprezenta o soluție pentru naționala României, deoarece Cosmin Contra a ratat calificarea la EURO 2020, la finalul preliminariilor.

Mai mult, antrenorul CFR-ului are oferte din Rusia, de la Soci și din Polonia, de la Legia Varșovia. Petrescu ar fi tentat de cea de-a doua variantă deoarece Soci ocupă ultimul loc în campionat și nu și-ar mai dori o retrogradare în CV, precum cea cu Guzihou Hengfeng, din China. Astfel, antrenorul CFR-ului s-ar putea întoarce în Polonia, acolo unde a mai pregătit-o pe Wisla Cracovia, și unde e ademenit cu un salariu de 45.000 de euro pe lună.

Posibilul înlocuitor al lui Dan Petrescu în Gruia ar fi Dusan Uhrin Jr. Antrenorul ceh a făcut minuni la Dinamo pe care a resuscitat-o și are o clauză de reziliere de doar 15.000 de euro. Tehnicianul a mai pregătit CFR Cluj pentru o scurtă perioadă în stagiunea 2008-2009.

Comenteaza