Probleme la Petrolul, înaintea derby-ului cu “U” Cluj. Salariile jucătorilor au fost blocate

Probleme la Petrolul, înaintea derby-ului cu “U” Cluj. Salariile jucătorilor au fost blocate
| Foto: facebook.com/official.fcpetrolul

Următoarea adversară a “studenților” trece printr-o perioadă agitată, după ce nu a reușit să învingă ultima clasată, iar rezultatele de până acum au nemulțumit conducerea echipei.

Egalul înregistrat de “Lupii galbeni”, împotriva Sportului Snagov a creat tensiuni la echipa ploieșteană. Consiliul Director al echipei s-a reunit în această săptămână pentru a decide viitorul formației. La întâlnire au participat președintele Marius Stan, antrenorul Flavius Stoican, foștii jucători Octavian Grigore și Gheorghe Liliac, actualii fotbaliși Laurențiu Marinescu, Ionuț Cioinac și Cristian Sîrghi, dar și reprezentanți ai suporterilor.

Decizia luată de Consiliul Director a fost aceea de a bloca salariile jucătorilor până când echipa se apropie de obiectivul setat la începutului sezonului, podiumul Ligii a 2-a. Astfel, jucătorii nu vor fi plătiți până când Petrolul nu avansează în clasament. În plus, conducătorii echipei au decis să apeleze la un psiholog pentru a scoate formația din blocajul mental în care se află.

Comenteaza