Probleme mari de lot la “U” Cluj, înaintea meciului cu Chiajna. Falub: “Sper să găsim o soluție, situația noastră este disperată”

Probleme mari de lot la “U” Cluj, înaintea meciului cu Chiajna. Falub: “Sper să găsim o soluție, situația noastră este disperată”
| Foto: fcuniversitateacluj.ro

Antrenorul “Șepcilor roșii” nu se poate baza pe mai mulți fotbaliști importanți din defensivă și ar putea fi nevoit să improvizeze pentru duelul cu ilfovenii.

După întâlnirea cu Rapid, din capitală, Universitatea Cluj are parte de un nou meci tare, de data aceasta pe propriul teren. Pe Cluj Arena sosește Concordia Chiajna, formație retrogradată la finalul sezonului trecut din primul eșalon.

În ciuda faptului că au un lot bun, ilfovenii nu au impresionat în prima parte a campionatului și se află pe locul 13, la doar un punct peste clujeni. Meciul va fi unul special pentru Adrian Falub, care înfruntă formația pe care a pregătit-o în sezonul trecut.

Antrenorul “studenților” a prefațat partida din runda cu numărul 16. “Chiajna e o echipă care are jucători foarte buni. Foarte mulți dintre ei au jucat în Liga 1, sunt jucători cu mult peste nivelul Ligii 2. Întotdeauna când retrogradezi e o situație delicată. Chiajna rămâne o echipă puternică. Noi suntem într-o situație dificilă. Avem un fundaș plecat la lot, iar Kay s-a accidentat, nu avem fundași centrali.

Sper să găsim o soluție și să câștigăm maximum din acest meci. Situația noastră este disperată. Am jucat cu echipele din fruntea clasamentului, iar din etapa a VI-a noi am făcut 15 puncte, într-un clasament provizoriu suntem la baraj, chiar dacă nu avem un joc bun. Am pierdut puncte pe greșeli personale”, a declarat antrenorul.

George Florescu a vorbit despre duelul cu ilfovenii. “Atmosfera e bună în vestiar, a fost întotdeauna. Nu știu de ce lumea crede că suntem împărțiți pe grupulețe, nu este nimic adevărat. Jocul echipei s-a îmbunătățit vizibil, am crescut de la meci la meci, dar din păcate nu am reușit să câștigăm. Cu siguranță trebuie să fim optimiști în ceea ce privește viitorul.

O să avem o analiză video înaintea jocului cu Chiajna. Știu doar că nici ei nu se descurcă așa cum și-ar fi dorit. Ținând cont că e un meci acasă, nu văd altă opțiune decât victoria. Atunci când joci bine și echipa începe să se închege, vor veni și rezultatele”, a spus mijlocașul.

Tânărul atacant Alex Pop speră la o victorie. “Echipa e într-o creștere față de startul seoznului. Într-adevăr rezultatele nu sunt cele pe care le dorim, însă se vede o creștere în joc. Nu mai suntem atât de naivi, ne închidem mai bine în apărare și încercăm să surprindem pe contraatac. Egalul cu Rapid nu a fost un rezultat rău, însă o victorie cu Chiajna ar șterge din rușinea de la începutul campionatului”.

Partida dintre Concordia Chiajna și Universitatea Cluj se va disputa miercuri, de la ora 17:30, pe Cluj Arena.

Comenteaza