Probleme pentru Eugen Neagoe la Craiova. Nu și-a încheiat conturile cu „U” Cluj și nu poate sta pe bancă la primul meci

Probleme pentru Eugen Neagoe la Craiova. Nu și-a încheiat conturile cu „U” Cluj și nu poate sta pe bancă la primul meci
| Foto: FC Universitatea Cluj

Eugen Neagoe nu se va afla pe banca tehnică a alb-albaștrilor, sâmbătă, în FC Botoșani - Universitatea Craiova, deoarece încă nu și-a rezolvat situația contractuală cu Universitatea Cluj.

Tehnicianul nu va fi alături de olteni în FC Botoșani – Universitatea Craiova, iar jucătorii juveților vor fi conduși de Ionuț Stancu, antrenorul secund din staff-ul lui Geană. Se pare că tehnicianul întâmpină probleme în înregistarea contractului cu formația din Bănie.

Fostul mare jucător al oltenilor nu și-a încheiat conturile cu Universitatea Cluj, motiv pentru care înțelegerea dintre Eugen Neagoe și Universitatea Craiova nu a putut fi înregistrată. 

Potrivit informațiilor, oficialii „șepcilor roșii” l-au pus pe Ioan Ovidiu Sabău în funcția de director tehnic, pentru a îngreuna procesul de reziliere al contractului, scrie fanatik.ro.

Astfel, Eugen Neagoe așteaptă să rezilieze contractul cu clujenii cât mai repede, pentru a-și putea face debutul pe banca Universității Craiova într-un meci oficial. Oficialii formației din Bănie așteaptă o decizie în acest sens săptămâna viitoare.

Comenteaza