Probleme pentru “feroviari”, înaintea reluării Ligii 1: “A fost o perioadă grea, nu pot spune că stăm foarte bine din punct de vedere fizic”

Probleme pentru “feroviari”, înaintea reluării Ligii 1: “A fost o perioadă grea, nu pot spune că stăm foarte bine din punct de vedere fizic”
| Foto: facebook.com/cfr1907

Directorul sportiv al campioanei, Bogdan Mara, a vorbit despre modul în care jucătorii CFR-ului se pregătesc pentru revenirea în teren.

Liga 1 a fost întreruptă la finalul lunii martie, iar fotbaliștii au revenit la antrenamente abia în ultimele zile din mai. Bogdan Mara susține că jucătorii campioanei se confruntă cu probleme fizice, după ce în izolare nu s-au putut antrena la capacitate maximă. Totuși, directorul sportiv al clubului din Gruia susține că după disputarea mai multor partide amicale, fotbaliștii CFR-ului vor fi în formă maximă la derby-ul cu FCSB.

“Este un pas înainte că am început antrenamentele. A fost o perioadă destul de grea, iar în acest moment nu pot spune că stăm foarte bine din punct de vedere fizic. A fost o perioadă lungă în care băieții s-au pregătit individual. Este foarte greu să respectăm toate aceste lucruri și să facem fotbal adevărat. E greu să joci fotbal fără contact, fără adversitate.

În acestă perioadă se lucreză fizic. Sperăm să treacă și săptămâna aceasta și să vedem ce se va întâmpla. Ne dorim să facem 2-3 meciuri amicale, iar apoi să înceapă campionatul. E un timp foarte scurt. Avem nevoie de mai mult timp ca să lucrăm, avem nevoie de meciuri amicale. Ne trebuie minim 4-5 meciuri amicale…

Suntem în discuții pentru meciurile amicale, dar așteptăm decizia finală pentru a ști ce avem de făcut. Să vedem ce se va întâmpla și ce își doresc și celelalte echipe. În cel mai rău caz o să jucăm între noi. Avem două echipe, avem și echipa U21 cu care putem face un meci de antrenament. Așteptăm perioada în care putem să ne antrenăm normal. Dan își dorește adeversare puternice pentru că în primul meci jucăm cu CFR Cluj și nu avem timp de altceva.

Toți jucătorii respectă regulie, vin cu mască și punem preț pe regulile de igienizare. Băieții au înțeles acest lucru. La noi e un joc colectiv și fiecare are grijă de el, iar apoi de colegii lui”, a declarat Bogdan Mara pentru Prosport.

Comenteaza