Probleme pentru jucătorul în care CFR Cluj își punea mari speranțe. Dezvăluirea lui Dan Petrescu

Probleme pentru jucătorul în care CFR Cluj își punea mari speranțe. Dezvăluirea lui Dan Petrescu
| Foto: Realitatea Sportiva

Formația din Gruia se confruntă cu probleme de efectiv înaintea meciului de pe teren propriu cu FC Botoșani, programat luni, 31 ianuarie, în etapa cu numărul 23 din Liga 1.

Dan Petrescu, antrenorul CFR-ului, a anunțat că atacantul croat Marko Dugandzic are o problemă gravă în familie și a fost învoit.

Dugandzic s-a transferat recent la CFR Cluj, de la echipa rusă Sochi și este văzut ca înlocuitorul lui Denis Alibec. Atacantul croat a debutat în meciul cu FCSB, scor 3-3, jucând din minutul 88.

Tehnicianul campioanei a oferit ultimele informații despre situația jucătorilor accidentați, dar și despre revenirea atacantului francez Billel Omrani.

"Sunt mici probleme în lot. Sigurjonsson nu e bine cu tendonul, nu știm ce trebuie să facem. Marko Dugandzic are o problemă gravă de familie, a trebuit să plece ieri. Itu s-a accidentat puțin, să vedem dacă va fi apt. În rest, cred că toată lumea va fi aptă pentru meciul de mâine.

Omrani a intrat în programul echipei, dar nu știu dacă va fi în lot. Nu a avut niciun meci, nu a avut pregătirea cu noi. Rămâne de văzut dacă va putea să ne ajute mâine", a declarat Dan Petrescu, în cadrul unei conferințe de presă, potrivit digisport.ro.

Comenteaza