Programul meciurilor din FED Cup. Halep şi Kerber se vor confrunta duminică

Programul meciurilor din FED Cup. Halep şi Kerber se vor confrunta duminică
Vineri a avut loc la Cluj tragerea la sorţi a meciurilor din cadrul partidei România - Germania la tenis feminin, de sâmbătă şi duminică, de la Sala Polivalentă. Federaţia a transmis şi câteva reguli privind accesul spectatorilor în sală.

Tragerea la sorți a meciurilor din FED Cup, play-off-ul pentru Grupa Mondială, dintre România și Germania, de la Cluj, a stabilit ca primul meci al zilei de sâmbătă, 16 aprilie, să fie cel dintre Irina Begu și Angelique Kerber, începând cu ora 13, urmat de întâlnirea Simona Halep - Andrea Petkovic.

Duminică, tot de la ora 13, va avea loc marele meci dintre Simona Halep, locul 6 WTA şi Angelique Kerber, locul 3 WTA, respectiv Irina Begu - Andrea Petkovic, la simplu, și Monica Niculescu/Alexandra Dulgheru - Annika Beck/Julia Goerges la dublu.

Echipa de Fed Cup a României va susţine pe 16 şi 17 aprilie, la Cluj-Napoca, meciul de baraj pentru menţinerea în Grupa Mondială cu Germania.

Federaţia Română de Tenis a transmis şi câteva reguli de comportament pentru meciul de FED CUP by BNP Paribas, România - Germania, postate şi pe pagina de Facebook a federaţiei:

Intrarea în sală

Accesul în sală se face începând cu ora 11.00, în zilele de sâmbătă 16 aprilie și duminică, 17 aprilie. Spectatorii sunt rugați să vină cât mai devreme la sală pentru a evita aglomerarea căilor de acces dotate cu turnicheti.

Accesul copiilor preșcolari

Accesul publicului în sală se face numai pe bază de bilete (întregi sau reduse). Accesul copiilor preșcolari este permis cu condiția să fie însoțiți de posesorii de bilete și să fie ținuți în brațe

Parcare

Spectatorii care vor veni la Sala Polivalentă cu mașinile le vor putea lăsa în parcarea subterană, dacă au tichet de parcare sau invitație VIP. De asemenea se mai poate parca pe platoul dintre Sala Polivalentă și stadion, în limita locurilor disponibile.

Foto și Video

Accesul în sală cu camere video-TV profesionale și cu aparate foto și obiective profesionale (cu excepția fotografilor acreditați) este INTERZIS, inclusiv cameramanilor care sunt acreditați pentru acest eveniment dar nu dețin drepturile de televizare.

Reguli de comportament în timpul meciurilor:
- accesul în arenă după începerea meciului este permis după primele 3 game-uri, apoi din 2 în 2 game-uri și la sfârșitul setului;
- în arena este obligatoriu ca telefoanele mobile să fie pe silent;
- în arenă se păstrează liniștea în timpul desfășurării punctului;
- nu se încurajează echipa sau se aplaudă între primul și al doilea serviciu;

 

 

Comenteaza