Programul zilei la Campionatul Mondial 2022. Începe faza sferturilor de finală

Programul zilei la Campionatul Mondial 2022. Începe faza sferturilor de finală
| Foto: theguardian.com

Primele două meciuri din sferturile de finală ale turneului din Qatar se dispută astăzi.

După două zile de pauză, Cupa Mondială revine cu două meciuri de top. Ziua va fi deschisă de duelul dintre favorita Brazilia și finalista ediției precedente, Croația. Sud-americanii au clar prima șansă după ce au impresionat pe parcursul turneului, în timp ce croații au reușit o singură victorie în 90 de minute. Vezi cotele Superbet de la Mondial şi alege inspirat!

Cele două națiuni s-au mai întâlnit de două ori la Cupa Mondială, iar brazilienii au ieșit de fiecare dată învingători. Primul duel a fost în faza grupelor din 2006, când golul lui Kaka a adus victoria, iar în cel de-al doilea meci, Selecao a câștigat cu 3-1, grație unei duble a lui Neymar și o reușită a lui Oscar, în timp ce Marcelo a înscris în proprie poartă.

Cel de-al doilea duel al zilei e cel dintre Țările de Jos și Argentina. Partida a devenit deja în clasic al Cupei Mondiale, fiind disputată de 5 ori la turneele finale. Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

Mai întâi cele două națiuni s-au întâlnit în 1974, când olandezii au câștigat clar, cu 4-0. Apoi, patru ani mai târziu, Argentina și Țările de Jos au disputat finala, iar sud-americanii s-au impus pe teren propriu cu 3-1, după prelungiri.

În 1998, europenii au câștigat în sferturile de finală cu 1-0, în timp ce în 2006 jocul din grupă s-a încheiat cu o remiză albă. Duelul s-a reluat la ediția din 2014, când Țările de Jos și Argentina s-au întâlnit în semifinale, iar Messi&Co. au ajuns în ultimul act după ce s-au impus la loviturile de departajare.

Programul zilei la Campionatul Mondial 2022:

  • Croația-Brazilia - 17:00
  • Țările de Jos-Argentina - 21:00
Comenteaza