Promisiunea lui Victor Sanders, noul jucător de la U-BT: "Mă voi strădui la fiecare posesie, indiferent că e în atac sau în apărare"

Promisiunea lui Victor Sanders, noul jucător de la U-BT: "Mă voi strădui la fiecare posesie, indiferent că e în atac sau în apărare"
| Foto: U-BT

Americanul în vârstă de 27 de ani se declară entuziasmat de ceea ce îi va rezerva aventura alături de echipa clujeană.

Sosit de la Umana Reyer Veneția, Victor Sanders are experiență la nivelul EuroCup și ar putea fi un baschetbalist care să facă diferența pentru U-BT în momentele dificile. După ce a discutat în repetate rânduri cu Mihai Silvășan, americanul a acceptat să vină la Cluj și se declară entuziasmat de ceea ce va oferi sezonul viitor.

"Am început antrenamentele și totul e în regulă. Baschetul e la fel, tragem de noi la antrenamente. Felul cum muncești va decide totul. CV-ul din trecut nu are importanță. Acum vorbim despre prezent.

Va intra pe teren jucătorul cel mai bine pregătit. Va bifa minute jucătorul care se antrenează cel mai mult, care rămâne să arunce suplimentar la coș. În curând vor veni și cei de la națională.

Sunt entuziasmat și aștept să văd ce performanțe vom reuși. Totul se rezumă la prietenia noastră și la legătura creată prin baschet. Nu îmi place doar să vin la sală, să îi văd pe băieți două ore și să nu mai știu nimic de ei până la următorul antrenament.

Contează și orele petrecute în afara terenului, pentru a ne uni în adevăratul sens al cuvântului. Mă voi strădui la fiecare posesie, indiferent că e în atac sau în apărare. Vreau să câștigăm un nou titlu", a spus Sanders pentru site-ul oficial al campioanei României.

Comenteaza