Punct și de la capăt. Încep emoțiile pentru baraj, după ce “U” Cluj s-a impus în fața Pandurilor

Punct și de la capăt. Încep emoțiile pentru baraj, după ce “U” Cluj s-a impus în fața Pandurilor
| Foto: Cristian Cosma/fcuniversitateacluj.ro

Echipa pregătită de Bogdan Lobonț a câștigat fără emoții partida din ultima etapă a Ligii a 2-a, scor 2-0, după o dubșă reușită de Dorin Goga.

Îmbrăcați într-un echipament ce l-a omagiat pe Radu Țenter, clujenii au început perfect partida, iar Goga a deschis scorul, cu o execuție elegantă. “Studenții” au practicat un presing agresiv, care nu a dat nicio șansă adversarilor.

Echipa pregătită de Bogdan Lobonț a stat majoritatea reprizei în ultimii 30 de metri ai adversarilor, dar ocaziile concrete au fost puține. După o jumătate de oră, Gavra a primit excelent în careu, dar șutul său din întoarcere a lovit transversala. “Șepcile roșii” au încheiat repriza în ofensivă, însă scorul pauzei a rămas 1-0.

Actul secund s-a desfășurat după aceleași coordonate, cu “U” Cluj având controlul total al partidei. Șansele s-au concretizat după aproape o oră de joc, când Goga a înșirat mai mulți adversari și l-a învins din nou pe Oprița. Un moment inedit a avut loc în minutul 72, când Gavra a fost schimbat, iar golgheterul “studenților” s-a alăturat suporterilor, în peluză.

Finalul de meci a adus o nouă bară, de data aceasta semnată de Pîrvulescu, în timp ce Marius Coman a ratat șansa de a înscrie, din poziție de 1 la 1 cu goalkeeper-ul Oprița. În cele din urmă, partida de pe Cluj Arena s-a încheiat 2-0 și “studenții” merg la baraj.

Echipe de start:

Universitatea Cluj: Dur-Bozoancă – Al. Coman (Taub ‘68), I. Ursu, Cordoș, Berci – Greu (Florescu ‘64), Giurgiu – Hordouan, Goga, Pîrvulescu – Gavra (M. Coman ‘72)

Pandurii: Oprița – Cotolan, Gheorghe, Bratu, Vasilescu – Trancă, Dănescu (Safta) – Lică (Măicăneanu ’59), Șendroiu (Rașoveanu ‘67), Kim – Popescu

În urma victoriei cu Pandurii, UniversItatea a încheiat sezonul pe locul trei, cu 82 de puncte. “Studenții” așteaptă rezultatul partidei dintre Dunărea Călărași și Hermannstadt pentru a-și afla adversara de la baraj.

loading...
Comenteaza