Pustai îl compătimește pe Dan Petrescu. ”Și mie mi se cere demisia la Mediaș”

Pustai îl compătimește pe Dan Petrescu. ”Și mie mi se cere demisia la Mediaș”
Antrenorul lui Gaz Metan Mediaș, Cristian Pustai, i-a transmis un mesaj de încurajare lui Dan Petrescu după meciul de duminică.

O parte din spectatori i-au cerut demisia lui Dan Petrescu, datorită ultimelor rezultate. "Dan e învățat cu astfel de lucruri. Nu e prima și nici ultima dată. Asta e soarta antrenorilor până la urmă. Și mie mi se cere demisia la Mediaș. Este normal. Nu suntem chiar atât de labili ca să clacăm. Oamenii vin la meci ca să vadă multe goluri, dar nu poți reuși de fiecare dată.

După parcursul pe care l-a avut CFR la început, e normal să vină și o cădere. Dar sunt convins că Dan Petrescu are destulă maturitate și va reuși să redreseze lucrurile. Chiar mi-aș dori ca titlul să vină în Ardeal", a declarat Pustai. În ceea ce privește partida, "Profesorul" nu e surprins că a plecat neînvins din Gruia.

"Ne-am așteptat să luăm un punct. Dacă vă uitați în urmă, noi nu prea am pierdut la Cluj. Nici anul trecut nu s-a întâmplat asta. Ne-am baricadat foarte bine în zona centrală, folosind jucători care au făcut foarte bine translația și care au fost prezenți la centrările care au venit.

Știam că CFR aduce foarte mult mingea în careu. Am suferit, însă nu am reușit să avem o tranziție pozitivă. Olaru și Buziuc au făcut efort, au muncit mult, dar nu au viteza unor jucători veritabili de bandă, și din acest motiv am ajuns destul de rar la poarta CFR-ului. Dar la cât de puține puncte aveam, suntem mulțumiți".

CFR Cluj a remizat cu Gaz Metan Mediaș, scor 0-0, duminică, pe arena din Gruia, în etapa a 16-a din Liga 1. "Feroviarii" ocupă locul 2 în campionat, cu 34 puncte. "Găzarii" sunt pe 13, cu doar 10 puncte.

Comenteaza