Puţine abonamente în prima zi de vânzare, pentru "U" VIDEO

Puţine abonamente în prima zi de vânzare, pentru
Problemele cu care se confruntă Universitatea Cluj i-au îndepărtat pe fani de echipă.

Cel puţin asta reiese din numărul de abonamente vândute până acum de club. În prima zi de vânzare, suporterii care şi-au asigurat prezenţa pe stadion pentru următorul sezon pot fi număraţi pe degetele de la o singură mână.

Casele de bilete s-au deschis în această dimineaţă, dar fanii Universităţii Cluj se lasă aşteptaţi. Până după-amiază, doar câţiva suporteri şi-au cumpărat abonamente pentru sezonul următor.

Potrivit vânzătorilor de la casele de bilete, în jur de 15 suporteri au venit să se interseze de abonamentele pentru sezonul 2012-2013. Cei mai mulţi dintre ei doar au întrebat de preţuri, însă foarte puţini au fost cei care au scos bani din buzunar pentru abonament. Vânzătorii aşteaptă însă ca numărul cumpărătorilor să crească în zilele următoare.

Preţul unui abonament pentru turul campionatului variază între 70 de lei la peluză şi 2.100 de lei la lojele stadionului. Pentru întregul campionat, doritorii trebuie să scoată din buzunar între 120 şi 4.000 de lei. Casele de bilete de la Cluj Arena vor fi deschise zilnic, de luni până sâmbătă, între orele 10:00 şi 19:00.

Cosmin OANŢĂ

Comenteaza